cupcakes kleine taarten
Glutenvrije pannenkoeken met BIO gedroogde vruchten
We hebben h�t perfecte ontbijt voor het weekend gevonden: overheerlijke glutenvrije pannenkoeken met krokante gedroogde vruchten!
ingrediënten
Voor 8 personen
- 40 g rijstmeel
- 25 g kastanjemeel
- 75 g maïszetmeel
- 2 snufjes zout
- 40 g rietsuiker
- 1 zak Vanillesuiker BIO
- 3 eieren
- 1 Vanillestokjes BIO
- 60 g boter
- 60 amandelmelk
- 3 eetl. zonnebloemolie
- 2 eetl. honing
- Pijnboompitten BIO
- Praline BIO
- Gepelde Amandelen BIO
HOE DOE JE GLUTENVRIJE PANNENKOEKEN MET BIO GEDROOGDE VRUCHTEN
Materiaal
Mengkom
Garde
Mes
Pan
Keukenkwastje
voorbereiding GLUTENVRIJE PANNENKOEKEN MET BIO GEDROOGDE VRUCHTENStap voor stap
-
Meng de droge ingrediënten (bloem, zetmeel, zout en de verschillende soorten suiker) in een mengkom.
-
Voeg de eieren in hun geheel toe en meng het geheel.
-
Snijd het vanillestokje in twee, schraap de vulling eruit en voeg ze toe aan het beslag.
-
Leg de boter klaar , meng met het deeg en voeg al kloppend de plantaardige melk toe. Laat het deeg een uur rusten.
-
Bak de pannenkoeken in een goed verhitte, ingevette pannenkoekenpan.
-
Schenk er honing over en voeg de gedroogde vruchten toe voor het opdienen.