Glutenvrije pannenkoeken met gedroogde BIO vruchten - Recept | Vahiné
Terug naar Recepten

cupcakes kleine taarten

Glutenvrije pannenkoeken met BIO gedroogde vruchten

We hebben h�t perfecte ontbijt voor het weekend gevonden: overheerlijke glutenvrije pannenkoeken met krokante gedroogde vruchten!

  • 8 onderdelen
  • 10 Minuten
  • Eenvoudig
  • 20 min

Materiaal

Mengkom
Garde
Mes
Pan
Keukenkwastje

Stap voor stap

  • Meng de droge ingrediënten (bloem, zetmeel, zout en de verschillende soorten suiker) in een mengkom.

  • Voeg de eieren in hun geheel toe en meng het geheel.

  • Snijd het vanillestokje in twee, schraap de vulling eruit en voeg ze toe aan het beslag.

  • Leg de boter klaar , meng met het deeg en voeg al kloppend de plantaardige melk toe. Laat het deeg een uur rusten.

  • Bak de pannenkoeken in een goed verhitte, ingevette pannenkoekenpan.

  • Schenk er honing over en voeg de gedroogde vruchten toe voor het opdienen.


Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Zachte scones met BIO rozijnen
  • Gemiddeld
Pannenkoeken met BIO amandelmelk
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate