cupcakes kleine taarten
Frambozenmuffins met BIO melkchocoladevlokken
Een receptje voor zachte muffins om van te smullen! Mmm... Het is lekker, het is bio!
ingrediënten
Voor 6 personen
- 2 eieren
- 75 g rietsuiker
- 1 zak Vanillesuiker BIO
- 200 g bloem (halfvolkoren of glutenvrij)
- 50 g Ons amandelpoeder BIO
- 1 zak Bakpoeder BIO
- 100 ml melk
- 80 ml olie
- 1 zak Melkchocoladeklompjes
- 100 g frambozen
HOE DOE JE FRAMBOZENMUFFINS MET BIO MELKCHOCOLADEVLOKKEN
Materiaal
1 garde
1 mengkom
1 pannenlikker
Muffinvormpjes
1 muffinbakvorm
voorbereiding FRAMBOZENMUFFINS MET BIO MELKCHOCOLADEVLOKKENStap voor stap
-
Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6).
-
Klop de eieren op in een mengkom, samen met de melk en de olie.
-
Meng de bloem met de verschillende soorten suiker, het gist en het amandelpoeder. Meng de 2 bereidingen en voeg de chocoladevlokken en de frambozen geleidelijk aan toe.
-
Verdeel het deeg over muffinvormpjes die je in een bakvorm met uitsparingen plaatst.
-
Zet 20 min in de oven of tot de binnenkant gaar is. Neem uit de oven. Mmm !
Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten