cupcakes kleine taarten
Pannenkoeken met BIO amandelmelk
Pannenkoeken met suiker? Onmisbaar op een pannenkoekenfeestje! Nog een tip van ons: maak ze gewoon eens op een andere manier, met BIO amandelmelk en vanillesuiker. En klaar is Kees.:)
ingrediënten
Voor 4 personen
- 250 g bloem
- 30 g suiker
- 1 zak Vanillesuiker BIO
- 50 amandelmelk
- 1 Vanillestokjes BIO
- 4 eieren
- 30 g roomboter
- 1 zout
- Verse seizoensvruchten
Voor het pannenkoekenbeslag:
Bij het opdienen:
HOE DOE JE PANNENKOEKEN MET BIO AMANDELMELK
Materiaal
Pan
Mes
Houten lepel
1 garde
1 mengkom
Pan of flensjespan
Soeplepel
Bord
voorbereiding PANNENKOEKEN MET BIO AMANDELMELKStap voor stap
-
Verhit de amandelmelk met het uitgeschraapte vanillestokje. Laat ongeveer 30 minuten trekken.
-
Doe de bloem in een mengkom. Maak er een kuiltje in en voeg dan de suiker, vanillesuiker, eieren en het zout toe.
-
Meng met een klopper en voeg geleidelijk de vanillemelk en vervolgens ook de roomboter toe. Laat ten minste 2 uur rusten.
-
Verhit een pan met boter en bak de pannenkoeken 1 à 2 minuten aan elke kant.
-
Dien op met verse vruchten.