taarten cake
Yoghurtcake
Zacht of smeltend naar wens. Als je er confituur of smeerpasta op doet, zullen klein en groot er niet aan kunnen weerstaan!
ingrediënten
Voor 5/6 personen
- 1 potje natuuryoghurt
- 2 suiker
- 2 eieren
- 0.5 pot zonnebloemolie
- 3 tarwemeel
- 0.5 zak Bakpoeder
- 1 boter voor de bakvorm
HOE DOE JE YOGHURTCAKE
Materiaal
1 mengkom
Bakvorm
voorbereiding YOGHURTCAKEStap voor stap
-
Giet de yoghurt in een mengkom.
-
Voeg de suiker toe bij de yoghurt en meng.
-
Voeg de eieren en de olie toe. Meng grondig.
-
Giet er de bloem en het bakpoeder bij. Meng goed, het deeg moet glad en homogeen zijn.
-
Verwarm de oven voor op 180°C (th.6).
-
Giet het deeg in een beboterde bakvorm en zet dertig minuten in de oven.
-
Laat afkoelen op een rooster.
Tips
Tips
Doe alle ingrediënten in een keukenrobot en laat hem 5 minuten draaien.
Product Tips
Product Tips
Voeg 1 zakje Vahiné Madagaskar vanillesuiker toe.
Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten