taarten cake
Klassieke chocoladebrownie
Een smeltend, krokant, made-in-the-USA gebak met chocoladesmaak. Brownies zijn eenvoudig en snel klaar te maken en een onmisbare lekkernij voor kinderen!
ingrediënten
Voor 4 personen
- 2 zakjes couverturechocolade
- 120 g boter
- 4 eieren
- 150 g suiker
- 1 koffielepel d'Arome naturel de vanille
- 200 g bloem
- 120 g Gedopte hazelnoten
- 3 snuifjes zout
HOE DOE JE KLASSIEKE CHOCOLADEBROWNIE
Materiaal
Pot
Vierkante of rechthoekige bakvorm
voorbereiding KLASSIEKE CHOCOLADEBROWNIEStap voor stap
-
Laat de chocolade en de boter in een grote pot smelten op een zacht vuur.
-
Neem de pot van het vuur en voeg het zout en één voor één de eieren toe.
-
Voeg de suiker, de vanille en de bloem toe.
-
Breek de noten in grove stukken en voeg de helft ervan toe aan de bereiding.
-
Giet het deeg in een vierkante of rechthoekige bakvorm. Bedek het met de rest van de noten.
-
Verwarm de oven voor op 210°C (th.7) en laat 15 minuten bakken.
-
Laat de brownie afkoelen en snijd hem dan in vierkanten. "
Tips
Bedek de bakvorm met bakpapier om eenvoudig te kunnen ontvormen.
Product Tips
Vervang de noten door Vahiné pecannoten.