Chocolade-notenfondant - Recept | Vahiné
Terug naar Recepten

taarten cake

Chocolade-notenfondant

Natuurlijk is het leuk om de paashaas achterna te zitten, maar wel vermoeiend. Maar een dessert vol chocolade maken, dat is eenvoudig :p

  • 6 onderdelen
  • 7 Minuten
  • Eenvoudig
  • 7 min

Materiaal

Een kom
Een mengkom
Een pot
6 muffinvormen in silicone

Stap voor stap

  • Verwarm de oven voor op 200°C (th. 6).

  • Meng de eieren met de suiker in een kom.

  • Laat de chocolade smelten au bain-marie, doe hem in een kom zodra hij gesmolten is en meng opnieuw.

  • Giet eerst de appelcompote en dan het notenpoeder erbij terwijl je blijft roeren.

  • Verdeel het deeg over 6 individuele siliconen bakvormen (of klassieke beboterde en bebloemde vormen).

  • Laat 7 min bakken als je ze graag fondant wil (onmiddellijk opeten) of 10 min voor zacht (gemakkelijker te bewaren).

  • Decoreer naar smaak.


Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Yoghurtcake
  • Eenvoudig
Cake met verborgen chocoladekern
  • Moeilijk
Glutenvrije chocoladetaart
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate