taarten cake
Blondies
Dit made-in-the-USA brownierecept met witte chocolade en vanille is eenvoudig en heerlijk. Je zal er op elk moment van de dag voor smelten!
ingrediënten
Voor 8 personen
- 120 g halfgezouten, geharde boter
- 180 g bruine suiker
- 2 eieren
- 180 g bloem
- 1/2 Bakpoeder
- 1 Natuurlijk vanille aroma
- 150 g witte chocoladevlokken
- 80 g Amandelschilfers
- 4 Regenboog hagelslag
Stap 1
HOE DOE JE BLONDIES
Materiaal
Vierkante bakvorm
Bakpapier
voorbereiding BLONDIESStap voor stap
-
Verwarm de oven voor op 180° (th.6). Meng de boter met de suiker in een grote mengkom tot je een romige mengeling krijg. Voeg al kloppend één voor één de eieren toe. Voeg ten slotte de bloem, het bakpoeder en daarna het natuurlijk vanillearoma toe. Meng en voeg de chocoladevlokken, de amandelschilfers en 4 eetlepels Vahiné regenbooghagelslag toe.
-
Giet deze bereiding in een vierkante bakvorm met bakpapier. Strooi een beetje hagelslag over het oppervlak en plaats 30 à 35 minuten in de oven. Laat het gebak volledig afkoelen voordat je het uit de vorm haalt en in vierkantjes snijdt. Om nog rechtere vierkantjes te kunnen maken, plaats je het gebak eerst 2 uur op een koele plek voor je het versnijdt.
-
Voeg vervolgens de bloem, het bakpoeder en het natuurlijke vanillearoma toe. Meng en voeg de chocoladevlokken, de amandelschilfers en 4 eetlepels Vahiné regenbooghagelslag toe.
-
Giet deze bereiding in een met bakpapier beklede bakvorm. Besprenkel het oppervlak met wat hagelslag en zet 30 à 35 minuten in de oven.
-
Laat het gebak volledig afkoelen voor je het uit de vorm haalt en in vierkantjes snijdt. Om nog rechtere vierkantjes te kunnen maken, plaats je het gebak eerst 2 uur op een koele plek voor je het versnijdt.
Tips
Leg een vel bakpapier op de bodem van de bakvorm om gemakkelijk te kunnen ontvormen.
Product Tips
Vervang de amandelen door stukhes pistachenoot van Vahiné.