cupcakes kleine taart
Girly chocolade cupcakes
Geweldige, overheerlijke cupcakes met chocolade voor een meidenparty!
ingrediënten
Voor 6 personen
- 33 vloeibare room voor slagroom
- 1 voedingskleurstoffen
- 30 g poedersuiker
- 125 g Chocolade glazuur
- 6 Decoratie van suiker bloemen
- 6 Rozen suikerdecoraties
- Regenboog parels
- 1 zak cupcakemix
- 3 eieren
- 125 g gesmolten boter
- 1 eetl. water
Voor de versiering:
Voor het cakedeeg:
HOE DOE JE GIRLY CHOCOLADE CUPCAKES
Materiaal
Cupcakevormpjes of cupcake bakvorm
1 mengkom
Pannenlikker
Elektrische klopper
Spuitzak
1 kom
Pan
voorbereiding GIRLY CHOCOLADE CUPCAKESStap voor stap
-
Verwarm de oven voor op 180°C (th.6).
-
Meng de cupcakemix, de 3 eieren, de gesmolten boter en het water.
-
Vul 2/3 van de cupcakevormen met het deeg.
-
Bak 20 min op 180°C.
-
Laat afkoelen.
-
Klop de room op tot slagroom.
-
Voeg voorzichtig 3 druppels rode kleurstof en de poedersuiker toe aan de helft van de room. Giet de bereiding in een spuitzak.
-
Laat de chocolade au bain-marie smelten. Laat lichtjes afkoelen.
-
Voeg beetje bij beetje en voorzichtig de andere helft van de room toe. Giet de bereiding in een spuitzak.
-
Versier de helft van de cupcakes met de roze slagroom en de andere helft met de chocoladeroom.
-
Strooi over de room de gekleurde parels en werk af met de suikerbloemen.
Tips
Voeg 1 flinke mespunt roze peper toe aan de bereiding.