cupcakes kleine taart
Brookies met stukjes choco-karamel
Brookies: het perfecte recept om deze verrukkelijke koekjes met stukjes chocolade die in je mond smelten te combineren met de zachtheid van brownies... Je hoeft niet meer te kiezen! Test het uit, je zult het heerlijk vinden :)
ingrediënten
Voor 4 personen
- 150 g boter
- 50 g kristalsuiker
- 250 g bloem
- 1 zak Bakpoeder
- 1 g ei
- 35 g Choco Karamel klompjes
- 25 g Cacaopoeder
- 1 mespuntje zout
- 35 g Gepelde pecannoten
HOE DOE JE BROOKIES MET STUKJES CHOCO-KARAMEL
Materiaal
Twee mengkommen
Een vork
Bakpapier
Een ovenplaat
voorbereiding BROOKIES MET STUKJES CHOCO-KARAMELStap voor stap
-
Laat de boter smelten en meng het ze met de suiker.
-
Voeg de bloem en de gist toe en meng ze met een vork.
-
Voeg als laatste het zout en ei toe. Meng het grof.
-
Verdeel het deeg in twee . Doe de cacao en 30 gr gebroken pecannoten bij het ene deel en 30 gr stukken choco-karamel bij het andere. Meng opnieuw grof met de vork.
-
Vorm cookies op een bakpapier met een ijslepel.
-
Doe er stukjes pecannoot en choco-karamel bij om te versieren.
-
Laat ten minste 30 min rusten in de koelkast.
-
Bak 8 min op 180°C als je de kern graag zacht hebt en anders 12 min op 180°C.