cupcakes kleine taart
Chocoladecookie
Het recept vanchocoladecookies dat je niet mag missen: superzacht binnenin en krokant aan de buitenkant. Heerlijk als ze direct uit de oven komen. Grote en kleine lekkerbekken zijn er dol op!
ingrediënten
Voor 6 personen
- 100 g zachte boter
- 50 g bruine suiker
- 300 g bloem
- 1 zak de Bakpoeder
- 1 mespuntje zout
- 1 ei
- 1 zak de Chocolade glazuur
- 1 zak de 3 Chocoladechunks
HOE DOE JE CHOCOLADECOOKIE
Materiaal
1 mengkom
Pan
Spatel
Bakpapier
voorbereiding CHOCOLADECOOKIEStap voor stap
-
Meng de boter en suiker in een mengkom.
-
Voeg dan alle droge ingrediënten en vervolgens het ei toe.
-
Laat de stukjes chocolade ter decoratie smelten au bain-marie zoals aangegeven op het zakje en giet het bij het mengseli. Goed mengen.
-
Voeg de kleine stukjes toe. Meng opnieuw.
-
Maak deegballen en leg ze op een plaat met een bakpapier. Laat 30 min rusten in de koelkast.
-
Plaats 8 min in een warme oven op 180°C (th.6).
Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten