cupcakes kleine taart
Cookies met rozijnen
Heerlijk zachte en krokante koekjes boordevol rozijnen. Een ideaal recept met rozijnen dat je moet proeven!
ingrediënten
Voor 6 personen
- 80 g zachte boter
- 125 g bruine suiker
- 1 Ceylon kaneel
- 1 ei
- 150 g bloem
- 125 g Krenten
- 1 melk
Stap 1
HOE DOE JE COOKIES MET ROZIJNEN
Materiaal
1 mengkom
IJslepel
Bakpapier
voorbereiding COOKIES MET ROZIJNENStap voor stap
-
Verwarm de oven voor op 180°C (th.6)
-
Klop de boter, de suiker en hetde kaneelpoeder gedurende 1 min in een mengkom en voeg het ei toe.
-
Meng er de bloem, de rozijnen en melk .
-
Maak 20 deegbollen met een ijslepel en verdeel ze met zoveel mogelijk tussenruimte over 2 platen met bakpapier. Maak de bollen lichtjes plat.
-
Plaats 9-11 min in de oven tot de rand goudbruin is. Maak ze los zodra ze afgekoeld zijn.
Tips
Maak een grote cookie en doe er vruchten en opgeklopte room op.
Product Tips
Voeg 1 zakje Vahiné Madagaskar vanillesuiker toe.