cupcakes kleine taart
Cookies met karamel
Cookies uit je kindertijd en die in de mond smelten met dikke stukken karamel. Mmm, zowel klein en groot zijn er dol op!
ingrediënten
Voor 6 personen
- 250 g bloem
- 70 g suiker
- 125 g boter op kamertemperatuur
- 1 ei
- 125 g Fudge karamelblokjes
Stap 1
HOE DOE JE COOKIES MET KARAMEL
Materiaal
1 mengkom
Houten lepel
Ovenplaat
Bakpapier
voorbereiding COOKIES MET KARAMELStap voor stap
-
Doe de bloem, het zout en de suiker in een mengkom.
-
Voeg de boter in stukken toe en bewerk het deeg.
-
Voeg het ei toe. Meng het geheel zodat het een gladde, homogene massa wordt.
-
Meng er de karamelblokjes door.
-
Maak een deegbal van, doe er folie om en laat 1 uur rusten op een koele plaats.
-
Verwarm de oven voor op 180°C (th.6).
-
Bedek een ovenplaat met bakpapier.
-
Maak balletjes in je handpalm en druk ze lichtjes plat.
-
Leg ze op de plaat en zet deze 10/15 minuten in de oven.
Tips
Vervang de karamel door Vahiné karamel fudge of stukjes pure chocolade van Vahiné.
Product Tips
Marre des Cookies au caramel ? Remplacez le caramel fudge Vahiné par des pépites de chocolat noir !