cupcakes kleine taart
Chocolademuffins
Intense, heerlijke muffins die alle chocoholics laten smelten!
ingrediënten
Voor 12 personen
- 200 g Donkere chocoladeklompjes
- 10 melk
- 3 melk
- 100 g boter
- 250 g bloem
- 1 zak Bakpoeder met zoetstof
- 2 zout
- 2 eieren
- 150 g suiker
- 1 zak Vanillesuiker
Stap 1
HOE DOE JE CHOCOLADEMUFFINS
Materiaal
12 niet-klevende muffinvormen
voorbereiding CHOCOLADEMUFFINSStap voor stap
-
Laat de helft van het zakje chocoladevlokken smelten (100 gr) met 3 eetlepels melk en de boter.
-
Meng de bloem, het bakpoeder, de resterende chocoladevlokken (100g) en 2 snuifjes zout in een mengkom.
-
Klop in een andere mengkom de eieren op met de suiker, de vanillesuiker en 10 cl melk.
-
Meng alles zonder het deeg te veel te bewerken. Giet het in 12 niet-klevende muffinvormen. Zet 20 minuten in een oven die voorverwarmd is op 180°C (th.6)
Tips
Tips
Gebruik een pannenlikker om de chocolade goed uit de pot te kunnen schrapen.
Product Tips
Product Tips
Voeg 1 eetlepel Vahiné cacaopoeder toe.
Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten