Chocolademuffins - Recept | Vahiné
Terug naar Recepten

cupcakes kleine taart

Chocolademuffins

Intense, heerlijke muffins die alle chocoholics laten smelten!

  • 12 onderdelen
  • 10 Minuten
  • Eenvoudig
  • 20 min

Materiaal

12 niet-klevende muffinvormen

Stap voor stap

  • Laat de helft van het zakje chocoladevlokken smelten (100 gr) met 3 eetlepels melk en de boter.

  • Meng de bloem, het bakpoeder, de resterende chocoladevlokken (100g) en 2 snuifjes zout in een mengkom.

  • Klop in een andere mengkom de eieren op met de suiker, de vanillesuiker en 10 cl melk.

  • Meng alles zonder het deeg te veel te bewerken. Giet het in 12 niet-klevende muffinvormen. Zet 20 minuten in een oven die voorverwarmd is op 180°C (th.6)


tip view
Tips

Tips

Gebruik een pannenlikker om de chocolade goed uit de pot te kunnen schrapen.

tip view
Product Tips

Product Tips

Voeg 1 eetlepel Vahiné cacaopoeder toe.

Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Brookies met stukjes choco-karamel
  • Eenvoudig
Voetbal cupcakes met chocolade
  • Eenvoudig
Chocoladecookie
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate