zomerdesserts
IJslolly's met perzik
Een heel eenvoudig zomerrecept met een handvol vers gemengd fruit, gecombineerd met een lekkere romige yoghurt, een paar uur in de vriezer en klaar is Kees!
ingrediënten
Voor 7 personen
- 3 rijpe gele perziken
- 1 Honing
- 3 Petit Suisses natuur
- 1 Oranjebloesem aroma
- 1 zak Wit glazuur
- 1 Praline
HOE DOE JE IJSLOLLY'S MET PERZIK
Materiaal
Mes
Mixer
IJsvormen
1 kleine kom
Dessertlepel
voorbereiding IJSLOLLY'S MET PERZIKStap voor stap
-
Pel de perziken en mix ze fijn. Voeg de honing toe en meng goed.• Vul 6 ijsvormen tot de helft met deze bereiding.
-
Zet 2 uur in de diepvries.
-
Meng in een kom de petit-suisses en het oranjebloesemaroma.
-
Haal de ijsvormen uit de vriezer en vul ze verder op met het yoghurtmengsel.
-
Zet minimaal 3 uur in de vriezer.
-
Smelt bij het serveren de witte zak suikerglazuur, haal het ijs uit de vormen en leg op elk ijsje een paar strepen chocolade.
-
Besprenkel tenslotte nog met praliné.