ingrediënten
Voor 4 personen
- 250 g bloem
- 1 zak Bakpoeder
- 75 g fijne kristalsuiker
- 1 zak Vanillesuiker
- 1 zout
- 2 eieren
- 50 g gesmolten boter
- 40 melk
HOE DOE JE PANNENKOEKEN
Materiaal
1 beslagkom
1 garde
kleine koekenpan
lepel
voorbereiding PANNENKOEKENStap voor stap
-
Doe de bloem en het bakpoeder in een beslagkom. Voeg de suiker, vanillesuiker en zout toe. Meng door elkaar en klop goed.
-
Voeg de eieren, gesmolten boter en de melk (beetje bij beetje) toe en meng goed door elkaar tot een gelijkmatig beslag ontstaat.
-
Zet een koekenpan op het vuur en giet een halve lepel van het beslag in de pan. Laat enkele minuten bakken. Draai de pannenkoek om zodra er luchtbelletjes ontstaan en laat weer 2 à 3 minuten bakken.
Tips
Tips
Het is nog beter om het beslag 1 uur in de koelkast te bewaren.
Product Tips
Product Tips
Voeg 1 eetlepel Vahinè cacaopoeder toe voor een subtiele chocoladesmaak.
Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten