Perentaart met chocolade en pecannoten | Vahiné
Terug naar Recepten

tartes tartelettes

Perentaart met chocolade en pecannoten

Zachte peren, gecombineerd met een cr�mige chocolade en krokante pecannoten.....Een heerlijk dessert, gemakkelijk en snel te maken voor de hele familie.

  • 6 onderdelen
  • 15 Minuten
  • Eenvoudig
  • 35 min

Materiaal

bakparels
Taartvorm of 4 kleine taartvormpjes
Bakpapier
Pan

Stap voor stap

  • Verwarm de oven tot 180°C (stand 6). Verdeel het korstdeeg over de bodem van de taartvorm, leg hier een vel bakpapier overheen en vervolgens droge bonen of bakknikkers, om het rijzen van het deeg te voorkomen. Bakken gedurende 15 minuten.

  • Laat de chocolade smelten in een pan met de melk. Haal van het vuur af en voeg de creme fraiche, het amandelmeel, de eieren, de grofgehakte pecannoten en de suiker toe. Verdeel de uitgelekte peren in kwarten over de taartbodem en giet het chocolademengsel erover.

  • Zet in de oven en laat 20 min. bakken.


tip view
Tips

Tips

Verdeel het deeg over de taartvorm en laat het een beetje hard worden in de koelkast.

tip view
Product Tips

Product Tips

Voeg 2 druppels bittere amandelaroma van Vahiné toe aan de flan.

Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Romige chocoladetaart
  • Eenvoudig
Appeltaart met vanilleroom
  • Eenvoudig
Aardbeientaart
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate