klassieke
Warme chocomelk voor Kerstmis
Niets beter om op te warmen voor de haard dan een heerlijke, snelle warme chocolademelk terwijl we braaf op de Kerstman wachten.
ingrediënten
Voor 4 personen
- 1 zak Chocolade glazuur
- 50 melk
- 20 de crème liquide (30%)
- 1 zak Chantifix
- 50 g suiker
- Ceylon kaneel
- Cacaopoeder
- Karamelsaus
- Mini Marshmallows
Voor de versiering:
HOE DOE JE WARME CHOCOMELK VOOR KERSTMIS
Materiaal
Pot
Spatel
Elektrische klopper
Glas
Getande spuitzak
Dessertlepel
voorbereiding WARME CHOCOMELK VOOR KERSTMISStap voor stap
-
Laat de melk opwarmen in een pot op een middelhoog vuur.
-
Wanneer dit begint te koken, neem je de pot van het vuur af en voeg je de chocolade toe. Roer goed zodat hij smelt.
-
Klop de room op tot slagroom, volg de aanwijzingen op het pakje Chantifix en voeg de suiker toe.
-
Giet de glazen 2/3 vol chocolademelk. Doe er slagroom op (met een spuitzak of lepel).
-
Versier naar keuze met de kaneel, de karamel, met cacao of mini marshmallows.
Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten