Aardbeienmousse - Recept | Vahiné
Terug naar Recepten

cremes mouse puddingtaart

Aardbeienmousse

Aardbeien komen het beste tot hun recht in deze niet te missen aardbeienmousse!

  • 6 onderdelen
  • 20 Minuten
  • Eenvoudig
  • 10 min

Materiaal

Mixer
Pan
Tulbandbakvorm
Garde

Stap voor stap

  • Was de aardbeien en ontdoe ze van hun kroontjes.

  • Houd ongeveer tien aardbeien achter voor de versiering. Doe de rest in een mixer. Giet de puree in een pan, voeg het citroensap en de suiker toe. Verhit al roerend 5 minuten op een middelmatig vuur.

  • Voeg de al zacht gemaakte gelatineblaadjes toe.

  • Haal de pan van het vuur af en meng snel tot de gelatine opgelost is.

  • Laat afkoelen.

  • Klop de yoghurt en de room.

  • Meng de twee vloeistoffen als de vruchtenpuree bijna koud is.

  • Meng de twee bereidingen als de vruchtenpuree bijna koud is.

  • Plaats ten minste 6 uur in de koelkast.

  • Leg deze inhoud op een schaal, versier het midden met de aardbeien die je bewaard hebt en dien koel op.


tip view
Tips

Tips

Maak de gelatine zacht in een mengkom met water.

Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Chocolademousse
  • Eenvoudig
Chocolademousse met karamel
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate