Tiramisu met mango en kokosnoot - Recept | Vahiné
Terug naar Recepten

kerst

Tiramisu met mango en kokosnoot

Breid het klassieke recept voor tiramisu uit met mango en kokosnoot om een waar kerstdessert te maken! Je gasten zullen er dol op zijn :)

  • 8 onderdelen
  • 30 Minuten
  • Eenvoudig
  • Sans cuisson

Materiaal

mes
vork
beslagkom
garde
groot bord

Stap voor stap

  • Snij de mango in kleine reepjes. Maak de mascarpone los met een vork.

  • Scheid de eiwitten van de dooiers.

  • Klop de eierdooiers met de suiker tot een schuimig mengsel. Voeg de mascarpone toe en meng goed door elkaar.

  • Klop de eiwitten goed stijf en spatel het door het mengsel.

  • Doop de lange vingers kort in het mangosap en leg ze op de bodem van een diep bord.

  • Bedek de lange vingers met de mascarponecrème en stukjes mango.

  • Herhaal dit tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Maak de taart af met bolletjes crème die je met een spuitzak met een glad mondje erop spuit. Bewaar minstens 4 uur in de koelkast.

  • Bepoeder met cacao en versier met stukjes mango en Ti'coco kokosschilfers vlak voor het opdienen.


Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Kersttruffels
  • Eenvoudig
Kerstlolly's
  • Eenvoudig
Kerstboomcupcakes
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate