taart cake
BIO Bananenbrood
Ben je je dagelijkse kom cornflakes beu? Vahin� stelt voor om je dagen te beginnen met dit recept voor Bio bananenbrood. Je ontbijt zal helemaal opleven!
ingrediënten
Voor 6 personen
- 2 (over)rijpe bananen voor het gebak
- 1 banaan voor de versiering
- 1 eetl. ahornsuikersiroop (of honing)
- 2 eetl. kokosolie (of andere)
- 50 ml melk
- 100 g Gedroogde geraspte kokosnoot
- 100 g bloem
- 1/2 zak Bakpoeder BIO
- 1 mespuntje zout
- 1 zak Donkere chocoladeklompjes
HOE DOE JE BIO BANANENBROOD
Materiaal
Mixer
Houten lepel
1 garde
1 mengkom
Pannenlikker
Bakvorm
voorbereiding BIO BANANENBROODStap voor stap
-
De bananen fijn mixen, de ahornsuikersiroop, vloeibare olie en melk toevoegen en goed mengen.
-
De bloem, kokos, het gist en het zout mengen.
-
De banaan door de bloem mengen en dan 3/4 van het zakje chocoladestukjes toevoegen. Mengen met een houten spatel of een pannenlikker.
-
Doe het mengsel in een beboterde of geoliede cakevorm en bestrooi de bovenzijde met de rest van de stukjes chocolade.
-
40 min bakken op 180°C.
Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten