kindertaarten
Pinguin pannenkoeken
Amuseer je met het maken van dit recept voor pinguinpannenkoeken.:) Fruit, chocolade, verse yoghurt...Een goede en mooie snack om samen met uw kinderen te verslinden!
ingrediënten
Voor 4 personen
- 20 g witte chocolade
- 4 pannenkoeken
- 50 g Chocolade glazuur
- 5 g Amandelpoeder
- 300 g Griekse yoghurt
- 1 appel
- 1 Decoratiestift Chocolade Hazelnootsmaak
- 2 kiwis
HOE DOE JE PINGUIN PANNENKOEKEN
Materiaal
Pan
Spuitzak
Bakplaat
Bakpapier
Uitsteekvorm
Spatel
Mes
Dunschiller
Bord
Soeplepel
voorbereiding PINGUIN PANNENKOEKENStap voor stap
-
Laat de witte chocolade au bain-marie smelten. Vul er een spuitzak mee en spuit keine hoopjes witte chocolade op folie "" guitare"". Laat het hard worden in de koelkast.
-
Steek de vorm van een pinguin uit de pannenkoeken met behulp van een ovale uitsteekvorm.
-
Laat de chocoladetopping au bain-marie smelten en voeg het amandelmeel toe. Vul hiermee de getekende vorm van de pinguins. Doe hetzelfde met de andere 3 pannenkoeken.
-
Spoel de appel met schoon water af en snijd hem in dunne plakjes. Maak sterretjes in verschillende maten evenals 4 kleine driehoekjes voor de neus.
-
Leg kleine rondjes van witte chocolade als ogen op iedere pinguin en de driehoek van appel in het midden. Gebruik het patissierpotlood om de pupillen te tekenen.
-
Schil de kiwi en snijd er driehoekjes van om de dennenbomen te vormen.
-
Leg een laagje kwark onderaan op de borden. Bestrooi de bovenste helft van het bord met poedersuiker.Leg een kleine pinguin in het midden van ieder bord en rangschik de rest van de elementen naar smaak. Serveer direct.