Recept voor pannenkoeken | Vahiné
Terug naar Recepten

ontbijt brunch

Pannenkoeken

Pannenkoeken voor bij de zondagbrunch met je dierbaren!

  • 4 onderdelen
  • 10 Minuten
  • Eenvoudig
  • 5/6 min

Materiaal

1 beslagkom
1 garde
kleine koekenpan
lepel

Stap voor stap

  • Doe de bloem en het bakpoeder in een beslagkom. Voeg de suiker, vanillesuiker en zout toe. Meng door elkaar en klop goed.

  • Voeg de eieren, gesmolten boter en de melk (beetje bij beetje) toe en meng goed door elkaar tot een gelijkmatig beslag ontstaat.

  • Zet een koekenpan op het vuur en giet een halve lepel van het beslag in de pan. Laat enkele minuten bakken. Draai de pannenkoek om zodra er luchtbelletjes ontstaan en laat weer 2 à 3 minuten bakken.


tip view
Tips

Tips

Het is nog beter om het beslag 1 uur in de koelkast te bewaren.

tip view
Product Tips

Product Tips

Voeg 1 eetlepel Vahinè cacaopoeder toe voor een subtiele chocoladesmaak.

Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Chocolademuffins met karamel
  • Eenvoudig
Pannenkoeken met chocoladevulling
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate