Kruidkoek - Recept | Vahiné
Terug naar Recepten

ontbijt brunch

Kruidkoek

Een heerlijke (en makkelijke) klassieker om zelf te bereiden! Als bonus wordt je huis heerlijk gevuld met kerstgeuren!

  • 8 onderdelen
  • 7 Minuten
  • Eenvoudig
  • 35 min

Materiaal

1 beslagkom
spatel
garde
cakevorm

Stap voor stap

  • Meng alle droge ingrediënten door elkaar.

  • Doe de melk en honing in een steelpan en smelt hierin de boter op een laag vuur.

  • Verwarm de oven voor tot 180°C (stand 6)

  • Haal de pan van het vuur als de boter is gesmolten. Voeg een geklutst ei toe en meng alles goed met de droge ingrediënten.

  • Vet een cakevorm in met boter en bepoeder de vorm met bloem. Giet het beslag in de vorm en bak 35 minuten op 180°C.

  • Giet vlak voor het opdienen de karamelsaus over de koek en bestrooi met de walnoten.

  • En als het lukt om het brood nog 1 dag te bewaren, dan komen de smaken nog beter uit!


Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Chocolademuffins met karamel
  • Eenvoudig
Pannenkoeken met chocoladevulling
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate